Σαλάχ : «Μπορούμε να κερδίσουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ»

Σαλάχ : «Μπορούμε να κερδίσουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ»

Ο Σαλάχ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «France Football» εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Λίβερπουλ μπορεί να κερδίσει και την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ

Σίγουρος ότι η Λίβερπουλ μπορεί να κατακτήσει τόσο την Πρέμιερ Λιγκ όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ, φάνηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «France Football».

Ο «Φαραώ» του Μερσεϊσάιντ μίλησε επίσης και για τη σχέση του με τον προπονητή των «ρεντς» Γιούργκεν Κλοπ. Πιο συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος επιθετικός δήλωσε:

«Την περασμένη σεζόν κερδίσαμε ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρόμα που έφτασε να νικήσει την Μπαρτσελόνα στους προημιτελικούς. Παίξαμε με ομάδες που διεκδίκησαν τον τίτλο και καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Έτσι, φυσικά μπορούμε να το κάνουμε και πάλι. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να κερδίσουμε και τα δύο, το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα. Ο Κλοπ από την πρώτη ημέρα με είδε σαν φίλο. Μίλησα πολύ μαζί του και αμέσως υπήρχε κάτι πολύ ισχυρό μεταξύ μας. Όλοι οι παίκτες αισθάνονται καλά μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ