«Ανακωχή» μεταξύ Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει για το ματς με την Μπράιτον

«Ανακωχή» μεταξύ Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει για το ματς με την Μπράιτον

Η συνάντηση μεταξύ Σλοτ και Σαλάχ απέδωσε καρπούς, καθώς ο Αιγύπτιος φορ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για το παιχνίδι με την Μπράιτον (13/12, 17:00).

Τα «βρήκανε» οι Σλοτ – Σαλάχ, αφού σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό αθλητικογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μετά τη συνάντηση του τεχνικού της Λίβερπουλ με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ δόθηκε ένα τέλος στη διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών και ο «Μο» θα αγωνιστεί στο ματς με την Μπράιτον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαλάχ είχε παραμείνει για τρία σερί παιχνίδια των Ρεντς στον πάγκο, ενώ στην αναμέτρηση με την Ίντερ, δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή που ταξίδεψε στο Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης: Μουζακίτης, Τζολάκης Κωνσταντέλιας: Στα «ύψη» η «χρηματιστηριακή» αξία τους! – Πόσο κοστολογούνται πλέον

Οι Σλοτ και Σαλάχ συναντήθηκαν σήμερα (12/12) προκειμένου να συζητήσουν τα όσα εκτυλίχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ο Σαλάχ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να αποχωρήσει από τον σύλλογο του μέρσεσαϊντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ