Ετοιμάζει πρόταση για τον Μπαρέλα η Λίβερπουλ

Ετοιμάζει πρόταση για τον Μπαρέλα η Λίβερπουλ

Στο «μικροσκόπιο» της έχει βάλει τον μέσο της Κάλιαρι, Νικόλο Μπαρέλα, η Λίβερπουλ με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να ετοιμάζει πρόταση για να αποκτήσει τον παίκτη.

Την περίπτωση του Νίκολο Μπαρέλα της Κάλιαρι φέρεται να εξετάζει η Λίβερπουλ, όπως μεταδίδει η αγγλική εφημερίδα Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζει προσφορά ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ για να δελεάσει την ιταλική ομάδα να παραχωρήσει τον παίκτη.

Ο 21χρονος μέσος είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι, λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων την προηγούμενη χρονιά, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου του φάνηκαν υπερβολικές για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ωστόσο,πέρα από τη «Γηραιά Κυρία», ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει οι Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα, αλλά στη παρούσα φάση φαβορί για την απόκτηση του είναι η Λίβερπουλ.

Στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Ιταλός μέσος στην εκκίνηση του πρωταθλήματος έχει πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές. έχοντας πετύχει ένα τέρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ