Κλόπ: «Μπορούν να παίξουν μαζί Στάριτζ και Φιρμίνο»

Κλόπ: «Μπορούν να παίξουν μαζί Στάριτζ και Φιρμίνο»

Την άποψη ότι οι Ντάνιελ Στάριτζ και Ρόμπερτo Φιρμίνο μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα, εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλόπ, σε δηλώσεις του.

Την πεποίθηση ότι οι Ντάνιελ Στάριτζ και Ρόμπερτ Φιρμίνο μπορούν να αγωνιστούν μαζί στη διάρκεια ενός παιχνιδιού, εξέφρασε ο προπονητής της Λίβερπούλ, Γιούργκεν Κλόπ, μιλώντας στο Sky Sports.

Ο Άγγλος επιθετικός ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των «κόκκινων» στη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν για τη πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πέτυχε το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης ενώ κέρδισε και το πέναλτι για το δεύτερο, αρπάζοντας την ευκαιρία που του δόθηκε μετά τον τραυματισμό του Φιρμίνο που αποκόμισε στο παιχνίδι κόντρα στη Τότεναμ.

Έτσι, μιλώντας στο Sky Sports, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: « Είναι θετικό ότι ο Ντάνιελ είχε ένα έντονο παιχνίδι και ήταν φανταστικό ότι έπαιξε τόσο καλά. Όσον αφορά τον Φιρμίνο είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Σαουθάμπτον».

Στη συνέχεια, ο 51χρονος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει αν μπορούν να αγωνιστούν μαζί οι δυο ποδοσφαιριστές λέγοντας: « Φυσικά και μπορούν να αγωνιστούν μαζι. Είναι και οι δυο καταπληκτικοί παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ