Γκουαρντιόλα: «Δεν επηρέασα τον Αγουέρο να ανανεώσει με τη Σίτι»

Γκουαρντιόλα: «Δεν επηρέασα τον Αγουέρο να ανανεώσει με τη Σίτι»

Ευχαριστημένος που ανανέωσε με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Σέρχιο Αγουέρο εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος κατά τα λεγόμενα του δεν τον επηρέασε να πάρει την απόφαση αυτή.

Στην αποκάλυψη ότι δεν επηρέασε καθόλου τον Σέρχιο Αγουέρο στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι, προέβη ο προπονητής των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Κάρντιφ σχολίασε την επέκταση του Αργεντινού επιθετικού με την πρωταθλήτρια Αγγλίας λέγοντας: « Δεν χρειάστηκε να τον πείσω, αποφάσισε αυτός για τον εαυτό του, τον ευχαριστώ πολύ που μας εμπιστεύτηκε. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει τη καριέρα του εδώ, γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί σε δύο, τρία χρόνια, αλλά είναι ωραίο να υπολογίζω σε αυτόν. Παίκτες όπως αυτός, ο Κομπανί, ο Σίλβα δείχνουν καθημερινά στον αγωνιστικό χώρο την αγάπη τους για τον σύλλογο και αυτό το εκτιμώ πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αγουέρο έχει δηλώσει πολλάκις στο παρελθόν ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Αργεντινή, με τη φανέλα της αγαπημένης του Ιντεπεντιέντε, αλλά με την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021, ο επαναπατρισμός του θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ