Ο Σάρι «τρώει» τον Κέιχιλ από την Τσέλσι

Ο Σάρι «τρώει» τον Κέιχιλ από την Τσέλσι

Ο έμπειρος σέντερ μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιταλού προπονητή και τον Ιανουάριο αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της λονδρέζικης ομάδας.

Ετοιμος να ανοίξει την πόρτα του Στάμφορντ Μπριτζ και να αποχωρήσει από την Τσέλσι εμφανίζεται ο Γκάρι Κέιχιλ. Ο έμπειρος σέντερ μπακ τα τελευταία χρόνια ήταν από τους βασικούς πυλώνες της αμυντικής λειτουργίας της αγγλικής ομάδας, ωστόσο, μετά την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι έχει τεθεί στο περιθώριο και πλέον βρίσκεται μόνιμα στην εξέδρα!

Η πρώτη του εμφάνιση σε αποστολή της Τσέλσι στη φετινή σεζόν ήταν στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ωστόσο, δεν αγωνίστηκε ούτε χθες, παρά το γεγονός ότι οι Μπλε παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, με τον Ιταλό προπονητή να προτιμάει τους Κρίστινσεν και Ρούτινγκερ. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι ο Σάρι δεν τον υπολογίζει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται σύντομα να αποχωρήσει από την Τσέλσι.

Ο 32χρονος σέντερ μπακ φέρεται μάλιστα να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουότφορντ του Χάβι Γκράθια, ενώ για την περίπτωσή του έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μαρσέιγ. «Δεν είμαι ένας τύπος που απλά θα δεχθεί να μην παίζει. Η καριέρα μας είναι μικρή. Εχω τον μεγαλύτερο σεβασμό για όλους στο club, για τους οπαδούς και τους παίκτες, όμως κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις για να προχωράς», ανέφερε πρόσφατα ο Κέιχιλ, ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ