Κλοπ : «Θα δούμε στο τέλος της σεζόν την φόρμα του Σαλάχ, όχι τώρα»

Κλοπ : «Θα δούμε στο τέλος της σεζόν την φόρμα του Σαλάχ, όχι τώρα»

Ο Γερμανός προπονητής στηρίζει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος δέχεται δριμιά κριτική από τα Βρετανικά μέσα

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει για την απόδοση του Μοχάμεντ Σαλάχ, σύμφωνα με τον προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ. Τα Βρετανικά ΜΜΕ ασκούν τεράστια κριτική στον «Φαραώ» για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του, οι οποίες δεν θυμίζουν σε τίποτα τον περσινό ηγέτη των «ρεντς».

«Στο τέλος της σεζόν θα δούμε πως θα είναι ο Σαλάχ και όχι τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός στηρίζοντας εμπράκτως τον Αιγύπτιο. Ο Κλοπ συνεχίζοντας την δική του οπτική για την μέχρι τώρα σεζόν του Σαλάχ είπε: «Το σκοράρισμα δεν είναι δεδομένο. Ο Σαλάχ μας βοηθάει πολύ και στην αμυντική λειτουργία. Έχει βρει τον τρόπο να βοηθάει την ομάδα ακόμα και όταν δεν καταφέρνει να σκοράρει. Πάντα υπάρχουν περίοδοι που ένας επιθετικός δεν σκοράρει, αλλά ο Σαλάχ βρίσκεται σε καλή κατάσταση»

Ο σούπερ σταρ των φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος έχει σκοράρει 2 γκολ σε 6 αγώνες και οι εν γένει παρουσία του απέχει πολύ από αυτή της περσινής σεζόν. Το λάθος που κάνει ο «Μο» και οδηγεί στην ισοφάριση του Κίλιαν Μπαπέ στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής τις τελευταίες ώρες στο «νησί» και ήρθε να προστεθεί στην μέτρια παρουσία του στη νέα σεζόν, αλλά η στήριξη του προπονητή του είναι δεδομένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ