Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον 3-0

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον 3-0

Άνετη για ακόμη μία εβδομάδα η Λίβερπουλ που επικράτησε και της Σαουθάμπτον με 3-0

Το 6×6 έκανε η Λίβερπουλ επικρατώντας άνετα και της Σαουθάμπτον με 3-0 με σκόρερ τους Ματίπ, Σαλάχ και τον Χουντ (αυτ.).

Το παιχνίδι στο «Άνφιλντ» ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «ρεντς»με τον Βέσλεϊ Χουντ να βάζει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από σέντρα του Άντριου Ρόμπερτσον. Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερη απόδοση και με το παιχνίδι ισορροπημένο, έκανε και το 2-0, με τον Ζοέλ Ματίπ στο 21′, στην πρώτη του συμμετοχή στη βασική εντεκάδα την φετινή σεζόν. Η Λίβερπουλ συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι με κατοχή στο μισό των φιλοξενούμενων, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί ευκαιρίες.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους η νίκη κλείδωσε για τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ, όταν ο Τζέρνταν Σακίρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στην πλάτη του γκολκίπερ Άλεξ Μακάρθι, για να έρθει ο Μοχάμεντ Σαλάχ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το τρίτο γκολ του τη φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ αρκέστηκε στον έλεγχο του παιχνιδιού ενώ παράλληλα «στραγγάλισε» αμυντικά τον αντίπαλο μην επιτρέποντας στη Σαουθάμπτον να κάνει καμία φάση. Η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και στο φετινό πρωτάθλημα θα έχουν σαν όπλο το «κάστρο» του Άνφιλντ. Στους τρεις εντός έδρας αγώνες μέχρι τώρα έχει σκοράρει 8 γκολ, ενώ έχει κρατήσει την εστία της απόρθητη. Άξιο αναφοράς είναι και το εκπληκτικό ρεκόρ της Λίβερπουλ, με την ομάδα να κάνει για πρώτη φορά 7 συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα της χρονιάς!

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λίβερπουλ (4-2-3-1): Αλισον, Φαν Ντάικ (55′ Γκόμες), Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ (70′ Κεϊτά), Χέντερσον, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, Σακίρι (46′ Μίλνερ)

Σαουθάμπτον (3-5-1-1): ΜακΚάρθι, Σοάρες, Βέστεργκααρντ, Χόιντ, Μπέρτραντ, Τάργκετ (55′ Αρμοστρονγκ), Ρομέου (55′ Μπεντνάρεκ), Λεμινά, Ρέντμοντ, Χόιμπιεργκ, Λονγκ (79′ Oστιν)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ