«Ο Γκλάσνερ φαβορί για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Ο Γκλάσνερ φαβορί για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολιβέρ Γκλάσνερ είναι το νούμερο ένα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η διοίκηση της ομάδας εξετάζει τους υποψήφιους διαδόχους, με τον Ολιβιέρ Γκλάσνερ να είναι το νούμερο ένα φαβορί για να καθίσει στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει την περίπτωση του 51χρονου τεχνικού, με τις συνθήκες να ευνοούν… τη διοίκηση, καθώς ο Γκλάσνερ δεν έχει την καλύτερη σχέση την τρέχουσα περίοδο με τους ιθύνοντες της Κρίσταλ Πάλας.

Διαβάστε επίσης: Η χρονιά του «buy out» και οι 5+1 κινήσεις που… εκτόξευσαν τα νούμερα

Το ρεπορτάζ για τον Γκλάσνερ

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Γκλάσνερ είναι το νούμερο ένα φαβορί για να αποτελέσει τον διάδοχο του Αμορίμ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, θα είναι διαθέσιμος από τον ερχόμενο Ιούνιο».

Βέβαια, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν αποκλείεται να πληρώσουν τη ρήτρα και να σπάσουν το συμβόλαιο, όπως είχε γίνει στο παρελθόν και με τον Αμορίμ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ