Δυσαρέσκεια των παικτών της Έβερτον με Μάρκο Σίλβα

Δυσαρέσκεια των παικτών της Έβερτον με Μάρκο Σίλβα

Η Έβερτον δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και ο Μάρκο Σίλβα δέχεται πίεση τόσο από τον κόσμο αλλά κυρίως από τους παίκτες του, που είναι δυσαρεστημένοι με την υπερβολική ένταση προπόνησης.

Η Έβερτον για ακόμη μια χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να υπάρχουν μουρμούρες. Τα ζαχαρωτά φαίνεται πως περνούν εσωτερική κρίση καθώς ο Μάρκο Σίλβα λίγους μόνο μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου έχει θέματα με τους ποδοσφαιριστές του.

Όπως αναφέρει η Sun, οι περισσότεροι παίκτες της Έβερτον έχουν θέμα με τον Πορτογάλο πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού κυρίως για την πολύ πιεστική μέθοδο προπόνησης που ακολουθεί. Επίσης τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και η νέα ήττα από την Άρσεναλ επιφέρουν επιπλέον πίεση στον Σίλβα, καθώς πέρα από τους παίκτες που εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους είναι και ο κόσμος δυσαρεστημένος.

Ο Πορτογάλος προπονητής με μόλις μερικούς μήνες στα ζαχαρωτά δέχεται έντονη αμφισβήτηση και «πόλεμο» από τους παίκτες του, οι οποίοι θέλουν να χαλαρώσουν λίγο οι προπονήσεις. Ο ίδιος ο Σίλβα αναμένεται να κάνει πράξη την επιθυμία των παικτών του και να μειώσει την πίεση με σκοπό να ξανακερδίσει πρώτα τους παίκτες του κι εν συνεχεία παιχνίδια, διότι με μόλις μια νίκη σε πέντε ματς βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ