Ρομπέρτο Μαρτίνεθ: « Ο Ντε Μπρόινε θα επιστρέψει νωρίτερα από ότι περιμένουμε»

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ: « Ο Ντε Μπρόινε θα επιστρέψει νωρίτερα από ότι περιμένουμε»

Την άποψη ότι ο Κέβιν ντε Μπρόινε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους νωρίτερα από ότι περιμένει ο περισσότερος κόσμος, εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Την πεποίθηση ότι ο Κέβιν ντε Μπρόινε θα επιστρέψει πιο σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους από ότι εκτιμάται, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Βέλγος αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι είχε τραυματιστεί στην προπόνηση των «πολιτών» τον προηγούμενο μήνα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών θα απουσιάσει για περίπου τρεις μήνες,ωστόσο σύμφωνα με τον Ισπανό προπονητή θα επιστρέψει πολύ νωρίτερα από ότι περιμένουν όλοι.

Πιο αναλυτικά, ο πρώην τεχνικός της Έβερτον τόνισε:« Ήταν ένας φρικτός τραυματισμός, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι ένα άθλημα επαφής. Το θέμα είναι για πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης και οι αναφορές για τον τραυματισμό του είναι πολύ θετικές. Νομίζω θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πολύ νωρίτερα από ότι περιμέναμε, έχει ένα χάρισμα να θεραπεύεται πιο εύκολα από άλλους παίκτες».

Ο 27χρονος άσος είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα και σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Μάντσεστερ στις 11 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ