Μουρίνιο σε Πογκμπά: « Τελείωσες από αρχηγός»

Μουρίνιο σε Πογκμπά: « Τελείωσες από αρχηγός»

Τέλος από αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Πολ Πογκμπά, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να του παίρνει το περιβραχιόνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times»

Η προσωπική κόντρα Ζοσέ Μουρίνιο και Πολ Πογκμπά ανέβηκε level.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από ότι φαίνεται θύμισε στους πάντες ποιός κάνει κουμάντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς το πρωί της Τρίτης καθαίρεσε από αρχηγό τον Γάλλο αστέρα των «κόκκινων διαβόλων» ως αρχηγό.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει οι «Times» καθώς σε δημοσίευμα τους αναφέρουν το εξής:« Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε στους παίκτες πως ο Πολ Πογκμπά δεν θα είναι αρχηγός της ομάδας, γιατί με τον τρόπο του δεν αντιπροσωπεύει τον αρχηγό ενός συλλόγου. Η Γιουνάιτεντ είναι πάνω απ΄ όλους».

Ο λόγος που προέβη σε αυτή τη κίνηση ο 55χρονος τεχνικός είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Πογκμπά μετά το ματς με τη Γούλβς, όπου η ομάδα του Μάντσεστερ ήρθε ισόπαλη(1-1) με τους «λύκους».Πιο αναλυτικά, ο 25χρονος μέσος άφησε υπονοούμενα για τις επιθετικές τακτικές του «Special One».

Ο Γάλλος μέσος φόρεσε τρεις φορές το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά τον τραυματισμό του Βαλένσια και αν αληθεύει το εν λόγω δημοσίευμα μάλλον δεν θα το ξαναφορέσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ