Χαμός στο Instagram: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ παρακαλάνε τον Ζιντάν!

Χαμός στο Instagram: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ παρακαλάνε τον Ζιντάν!

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μετά τη «σφαλιάρα» από την Ντέρμπι και τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ ζητούν την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η νέα τραγική εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο αποκλεισμός από την Ντέρμπι Κάουντι στο Λιγκ Καπ προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου η απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι οπαδοί των Κόκκινων Διαβόλων ζητούν την απομάκρυνση του Πορτογάλου προπονητή, με τον Special One να είναι φανερό πλέον ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των φιλάθλων της αγγλικής ομάδας, οι οποίοι επιθυμούν την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην Αγγλία για διακοπές μαζί με τη σύζυγό του και μάλιστα ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την βόλτα τους στο Λονδίνο. Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ μπήκαν στο προφίλ του και σχολίασαν τις φωτογραφίες, ζητώντας του να έρθει στην ομάδα τους!

Ο 46χρονος προπονητής έχει πολλούς υποστηρικτές στο Νησί, οι οποίοι ζητούν επιτακτικά από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ την πρόσληψή του. «Ζιντάν άσε το Λονδίνο και έλα στο Μάντσεστερ, είναι μια πολύ ωραία πόλη», «Σε λίγο καιρό στο Μάντσεστερ η θέση του προπονητή στη Γιουνάιτεντ θα είναι κενή», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι φίλοι των Κόκκινων Διαβόλων.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

London❤️???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zidane (@zidane) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

London ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zidane (@zidane) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ