Πιστεύει σε Σμιθ-Ρόου ο Έμερι

Πιστεύει σε Σμιθ-Ρόου ο Έμερι

Ο Έμιλ Σμιθ-Ρόου θα παραμείνει στο ρόστερ της Άρσεναλ την φετινή σεζόν, έπειτα από επιθυμία του Ουνάι Έμερι

Ο Έμιλ Σμιθ-Ρόου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Άρσεναλ αυτή τη στιγμή. Ο 18χρονος μέσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός με την πρώτη ομάδα, στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Μπρέντφορντ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, μέχρις ότου τον αντικαταστήσει ο Λακαζέτ. Ο Σμιθ-Ρόου είχε ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία των «κανονιέρηδων» το καλοκαίρι, με τον Ουνάι Έμερι να προτείνει να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να εξελιχθεί.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς ο Ουνάι Έμερι τόνισε στον νεαρό παίκτη ότι θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Σμιθ-Ρόου, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε: «Μιλήσαμε για την εξέλιξη μου και ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει να μείνω και να μην φύγω δανεικός. Μου είπε ότι θα έχω ευκαιρίες. Είναι περίεργο γιατί γνωρίζω ότι πρέπει να είμαι υπομονετικός, αλλά όσο παίζεις σε αγώνες, μετά θες περισσότερα».

Ο Έμιλ Σμιθ-Ρόου βρίσκεται στην ομάδα του Λονδίνου από το 2010, ενώ στον αγώνα με την Βόρσκλα για το Γιουρόπα Λιγκ, έγινε ο πρώτος παίκτης που αγωνίζεται για την Άρσεναλ, έχοντας γεννηθεί τον 21ο αιώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ