Τζόλα: «Δεν μας έχει δείξει τον καλύτερο του εαυτό ο Αζάρ»

Τζόλα: «Δεν μας έχει δείξει τον καλύτερο του εαυτό ο Αζάρ»

Την άποψη ότι ο Εντέν Αζάρ μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, εξέφρασε ο ένας εκ των συνεργατών του Μαουρίσιο Σάρι,Τζιανφράνκο Τζόλα.

Την πεποίθηση ότι ο Εντέν Αζάρ μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλύτερα από αυτό που μας έχει δείξει μέχρι στιγμής, εξέφρασε ο ένας εκ των συνεργατών του Μαουρίσιο Σάρι,Τζιανφράνκο Τζόλα.

Ο 52χρονος τεχνικός, μιλώντας στο Sky Sports, έμπλεξε το εγκώμιο του Βέλγου άσου της Τσέλσι λέγοντας: «Δεν είναι απλώς ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Premier League. Είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη, αν όχι σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Εντέν βελτιώνεται πολύ γρήγορα όσο αφορά την ωριμότητά του και τις επιλογές που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη γνώμη μου δεν έχουμε δει ακόμα τον καλύτερό του εαυτό, είναι φανταστικός».

Στη συνέχεια ο βοηθός του Σάρι εξύμνησε και το τέρμα που πέτυχε ο 27χρονος άσος των «μπλε» κόντρα στη Λίβερπουλ, που έδωσε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Carabao Cup, τονίζοντας: « Το γκολ που πέτυχε ο Αζάρ είναι απίστευτο,κατάφερε να το βάλει,ενώ ήταν ανάμεσα σε τέσσερις. Ήταν απίστευτο».

Θυμίζετε ότι η Τσέλσι αντιμετωπίζει εκ νέου τη Λίβερπουλ το απόγευμα του Σαββάτου αυτή τη φορά για το αγγλικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ