Παπασταθόπουλος : «Θα χρειαστεί χρόνο ο Έμερι, μεγάλη η αλλαγή στην Άρσεναλ»

Παπασταθόπουλος : «Θα χρειαστεί χρόνο ο Έμερι, μεγάλη η αλλαγή στην Άρσεναλ»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την μεταβατική περίοδο που βρίσκεται η Άρσεναλ και τόνισε ότι ο Έμερι χρειάζεται χρόνο λόγω της μεγάλης αλλαγής στο κλαμπ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Βρετανικό «SkySports» και μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στην Άρσεναλ μετά την φυγή του Αρσέν Βενγκέρ και τόνισε ότι ο νέος προπονητής των «κανονιέρηδων» Ουνάι Έμερι χρειάζεται χρόνο για να φανεί το έργο του και να κριθεί.

Ο Έλληνας διεθνής αρχικά ανέφερε: «Θα χρειαστεί χρόνο γιατί είναι μεγάλη η αλλαγή. Δεδομένων όσων έκανε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια μιλάμε για μεγάλη αλλαγή. Θα είναι δύσκολο να επαναληφθεί άμεσα από τους παίκτες και τον νέο προπονητή. Πρέπει όμως όλοι να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε μέσα από τη δουλειά μας. Η Άρσεναλ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην ήρθαν μεγάλες επιτυχίες όμως πρέπει να ξαναβάλουμε το κλαμπ στο δρόμο των επιτυχιών».

Για την απόφαση του να μεταγραφεί στους Λονδρέζους είπε: «Μίλησα με τον Χένρικ Μεχιταριάν και τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και με έπεισαν ότι η Άρσεναλ είναι η ομάδα που έπρεπε να επιλέξω. Μου έδωσαν την αίσθηση ότι θα είμαι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, γιατί άλλωστε, ήρθα για να είμαι βασικός σε κάθε ματς. Μίλησα με τον Ομπαμεγιάνγκ και τον Μκιταριάν και με έπεισαν ότι έπρεπε να πω το “ναι” στην πρόταση. Μου έδωσαν να καταλάβω ότι θα ήμουν σημαντικό κομμάτι για τον προπονητή μου και ότι ο σύλλογος δουλεύει για να γίνεται συνεχώς καλύτερος στο μέλλον. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση».

Ενώ για τους στόχους της ομάδας δήλωσε: «Στόχος μας είναι μια θέση στην πρώτη τετράδα και γιατί όχι, ένα τρόπαιο ή ο τελικός του Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ