Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1

Τα Σφυριά του Μάνουελ Πελεκγρίνι ήταν εκπληκτικά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πήραν σπουδαία νίκη με 3-1 και προσγείωσαν μια και καλή τον Ζοζέ Μουρίνιο στη σκληρή πραγματικότητα.

Η Γουεστ Χαμ πάτησε πάνω στο «πτώμα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που άφησε η Ντέρμπι την περασμένη Κυριακή στο League Cup, έπαιξε υπέροχο ποδόσφαιρο και βύθισε τον Ζοζέ Μουρίνιο στη σκληρή πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που λέει ξεκάθαρα πλέον ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αδυνατεί να ανταποκριθεί στην κατάσταση, με τις δικαιολογίες να έχουν στερέψει επικίνδυνα.

Πρώτος ήρθε ο Φιλίπε Άντερσον μόλις στο 5ο λεπτό με ένα υπέροχο τακουνάκι (1-0) και το δεύτερο χτύπημα από τον Γιαρμολένκο, με μια μικρή δόση τύχης και έπειτα από αλλεπάλληλες «σβούρες» στην περιοχή της ομάδας του Μάντσεστερ, στο 43ο (2-0). Ο Μάρκους Ράσφορντ πέτυχε γκολ με φανταστικό τακουνάκι στο 71′, επαναφέροντας τους Κόκκινους Διαβόλους στο παιχνίδι, αλλά η εικόνα δεν δικαιολογούσε αισιοδοξία.

Το 3-1 ήταν επόμενο και αναμενόμενο. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ αδράνησε για πολλοστή φορά στο 74′ και είδε τον Αρναούτοβιτς να φεύγει ολομόναχος μπροστά απ’ τον Νταβίντ ντε Χέα, τον οποίο πλάσαρε ψύχραιμα για να γράψει το τελικό σκορ.

Μπορεί αυτός να είναι ο τραγικός επίλογος του 55χρονου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Για πολλούς λόγους, μάλλον όχι. Αλλά ακόμα και με τους κορυφαίους, κάποια στιγμή η ανοχή εξαντλείται. Μένει να φανεί πόσο κόντρα βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή.

Γουέστ Χαμ (Μάνουελ Πελεγκρίνι): Φαμπιάνσκι, Σαμπαλέτα, Μαζουακού, Μπαλμπουένα, Ντιοπ, Νομπλ, Πέδρο Ομπιάνγκ, Φελίπε Άντερσον (93′ Ντιαγκανά), Ράις, Αρναούτοβιτς (83′ Αντόνιο), Γιαρμολένκο (72′ Σνοντγκρας).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ (57′ Ράσφορντ), Σο, Φελαϊνί, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (70′ Φρεντ), Μαρσιάλ (70′ Μάτα), Λουκακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ