Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-1 (vid)

Τσέλσι – Λίβερπουλ 1-1 (vid)

Οι Μπλε προηγήθηκαν στο 25’ με τον Αζάρ, αλλά οι Ρεντς αποδείχθηκαν εφτάψυχοι και με γκολ-τηλεγράφημα του Στάριτζ στο 89’ έφυγαν με το 1-1 από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μια… ανάσα από τη δεύτερη νίκη της επί της Λίβερπουλ μέσα σε λίγες ημέρες έφτασε η Τσέλσι, αλλά ο Ντάνιελ Στάριτζ είχε διαφορετική άποψη! Οι Μπλε στο 25’ άνοιξαν το σκορ με τον Αζάρ, αλλά στο 89’ ο πρώην άσος της Τσέλσι και νυν της Λίβερπουλ με μια σουτάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κέπα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 29χρονος στράικερ πέρασε ως αλλαγή στο 86’ και τρία λεπτά αργότερα πλήγωσε την πρώην ομάδα του, χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στο συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ. Η Λίβερπουλ παρέμεινε αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον ισοβαθμεί με την Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη θέση με 19 πόντους. Η Τσέλσι από την άλλη, η οποία έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, βρίσκεται στην 3η θέση με 17 πόντους.

Στο αποψινό παιχνίδι, στο remake του πρόσφατου αγώνα των δύο ομάδων στο Ανφιλντ για το Λιγκ Καπ, η Τσέλσι πήρε από την αρχή τα ηνία και στο 25’ άνοιξε το σκορ με τον Αζάρ. Ο Βέλγος «μαέστρος», που ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πρόκριση των Μπλε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, βγήκε ταχύτατα στην κόντρα και με σουτ με το αριστερό νίκησε τον Αλισον, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Στο αποψινό παιχνίδι, στο remake του πρόσφατου αγώνα των δύο ομάδων στο Ανφιλντ για το Λιγκ Καπ, η Τσέλσι πήρε από την αρχή τα ηνία και στο 25’ άνοιξε το σκορ με τον Αζάρ. Ο Βέλγος «μαέστρος», που ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πρόκριση των Μπλε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, βγήκε ταχύτατα στην κόντρα και με σουτ με το αριστερό νίκησε τον Αλισον, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σαλάχ κινήθηκε σε ρηχά νερά, με αποτέλεσμα η επιθετική γραμμή των Ρεντς να είναι ακίνδυνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αζάρ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Τσέλσι, αλλά ο Αλισον είχε διαφορετική άποψη. Ο Βέλγος σούπερ σταρ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βραζιλιάνο πορτιέρο και τελικά η Τσέλσι το πλήρωσε ακριβά. Στο 89’ ο Στάριτζ, που αγωνίστηκε στην Τσέλσι από το 2009 έως το 2013, βρέθηκε έξω από την περιοχή, ζύγισε το πόδι του και με μία σουτάρα έκανε το 1-1 για τους Ρεντς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1
(5′ Άντερσον, 43′ αυτ. Λίντελοφ, 74′ Αρναούτοβιτς – 71′ Ράσφορντ)

Άρσεναλ-Γουότφορντ 2-0
(80′ Κάρτκαρτ (αυτ), 83′ Οζίλ)

Έβερτον-Φούλαμ 3-0
(57′, 89′ Σίγκουρτσόν, 66′ Τοσούν)

Χάντερσφιλντ-Τότεναμ 0-2
(26′, 34′ πεν.Κέιν)

Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον 2-0
(29′ Στέρλινγκ, 65′ Αγουέρο)

Νιούκαστλ-Λέστερ 0-2
( 30′ Βάρντι, 73′ Μαγκουάιρ)

Γουλβς-Σαουθάμπτον 2-0

(79′ Καβαλέιρο, 87′ Κάστρο)

Τσέλσι-Λίβερπουλ 1-1
(25’ Αζάρ – 89’ Στάριτζ)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 

Κάρντιφ-Μπέρνλι (18:00)

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 

Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ