Γκάρι Νέβιλ : «Η διοίκηση ευθύνεται για το χάλι της ομάδας, όχι ο Μουρίνιο»

Γκάρι Νέβιλ : «Η διοίκηση ευθύνεται για το χάλι της ομάδας, όχι ο Μουρίνιο»

Ο παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε μέσω twitter για την κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά και από την ήττα κόντρα στην Γουέστ Χαμ με 3-1, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού έχοντας κάνει το χειρότερο ξεκίνημα σεζόν στην ιστορία της.

Οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τους ποδοσφαιριστές του είναι κάκιστες, ενώ ο Πορτογάλος δεν είναι ευχαριστημένος και με την διοίκηση της ομάδας για μεταγραφές που ζήτησε και δεν έγιναν. Ο κόσμος γέρνει προς την μεριά του «Special One» αλλά δεν αντέχουν να βλέπουν και αυτή την κατάντια εντός γηπέδου.

Ο παλαίμαχος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» βλέποντας αυτή την κατάσταση, ξέσπασε μέσω twitter υποστηρίζοντας ότι… το ψάρι βρομάει από το κεφάλι, δείχνοντας την διοίκηση ως υπαίτια δίνοντας έτσι ελαφρυντικά στον Μουρίνιο. Πιο συγκεκριμένα ο Νέβιλ αναφέρει: «Αυτό το μπάχαλο, η τρέλα, άρχισε από την ημέρα που απολύθηκε ο Μόγιες έπειτα από μόλις 8 μήνες θητείας. Τότε είναι που χάσαμε κάθε αξία πάνω στην οποία βάδιζε ο σύλλογος για 100 χρόνια. Δεν είναι ο προπονητής η αιτία αυτή τη στιγμή, είναι η έλλειψη ποδοσφαιρικής ηγεσίας πάνω από εκείνον. Δεν υπάρχει κανένα πλάνο, έχουν σκορπίσει τα πάντα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ