Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Τεράστια νίκη με δέκα παίκτες για τις «καρακάξες»!

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Τεράστια νίκη με δέκα παίκτες για τις «καρακάξες»!

«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Τρομερή νίκη με δέκα ποδοσφαιριστές για τη Νιούκαστλ!

Οι «καρακάξες» μπορεί να αγωνίζονταν από το 45+1′ με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Ράμσεϊ, αλλά πήραν τρομερό αποτέλεσμα με σκορ 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με γκολ του Όσουλα στο 90′, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League.

Διαβάστε επίσης: Απίθανα πράγματα στον Παναθηναϊκό: Χτύπησε ο Ίνγκασον και το πρόβλημα στα στόπερ μεγαλώνει (vid)

Πλέον, με αυτό το αποτέλεσμα η Νιούκαστλ ανέβηκε στους 39 βαθμούς και τη 12η θέση, ενώ η Γιουνάιτεντ είναι τρίτη με 51 πόντους.

Στο  45+1’ ο Εμπουεμό έχασε τεράστια ευκαιρία για να…παγώσει το «St Jame’s Park» και στο 45+2’ οι αριθμητικές ισορροπίες της αναμέτρησης άλλαξαν, αφού ο Ράμσεϊ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.

Παρόλα αυτά, η Νιούκαστλ στο 45+4’ πήρε κεφάλι στο σκορ με πέναλτι του Γκόρντον. Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, η Γιουνάιτεντ έφερε το ματς στα ίσα με τον Κασεμίρο.

Στο 89’ ο Ράμσντεϊλ με απίθανη επέμβαση σταμάτησε τον «κεραυνό» του Ζίρκζεϊ από τα 20 μέτρα και τελικά στο 90’ η Νιουκάστλ των δέκα παικτών σκόραρε και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο! Ο Όσουλα πήρε την μπάλα στο κέντρο, έκανε απίθανη ατομική ενέργεια και με φοβερό σουτ από δύσκολη γωνία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λάμενς και έγραψε το τελικό 2-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ράμσντεϊλ, Τρίπιερ, Τιαό, Μπερν, Χολ, Ράμσεϊ, Ζοέλινγκτον, Τονάλι(90+7′ Μπότμαν), Γκόρντον(84’ Οσούλα), Μπαρνς(46’ Γουίλοκ), Ελάνγκα(84’ Μέρφι)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Λάμενς, Μαζράουι(85’ Μαλάσια), Γιόρο, Μαγκουάιρ, Σο(60’ Νταλότ), Καζεμίρο(60’ Ουγκάρτε), Μέινου(76’ Ντιαλό), Εμπουεμό(77’ Ζίρκζεϊ), Κούνια, Φερνάντες, Σέσκο

Αναλυτικά η 29η αγωνιστική:

Τρίτη 03/03
Μπόρνμουθ-Μπρέντφορντ 0-0
Έβερτον-Μπέρνλι 2-0
(32′ Ταρκόφσκι, 60′ Ντούσμπερι-Χολ)
Λιντς-Σάντερλαντ 0-1
(70′ πέν. Ντιαρά)
Γουλβς-Λίβερπουλ 2-1
(78′ Γκόμες, 90+4′ Αντρέ – 83′ Σαλάχ)

Τετάρτη 04/03
Άστον Βίλα-Τσέλσι 1-4
(2′ Ντ. Λουίς – 35′, 55′, 64′ Ζοάο Πέδρο, 55′ Πάλμερ)
Μπράιτον-Άρσεναλ 0-1
(9′ Σάκα)
Φούλαμ-Γουέστ Χαμ 0-1
(65′ Σάμερβιλ)
Μάντσεστερ Σίτι-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2
(31′ Σεμένιο, 62′ Ρόδρι – 56′ Γκιμπς Γουάιτ, 76′ Άντερσον)
Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
(45’+6′ πεν. Γκόρντον, 90′ Οσούλα – 45’+9′ Κασεμίρο)

Πέμπτη 05/03
Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας (22:00)

Η βαθμολογία:

H επόμενη (30η) αγωνιστική:

Σάββατο 14/03
Μπέρνλι-Μπόρνμουθ (17:00)
Σάντερλαντ-Μπράιτον (17:00)
Άρσεναλ-Έβερτον (19:30)
Τσέλσι-Νιουκάστλ (19:30)
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Κυριακή 15/03
Κρίσταλ Πάλας-Λιντς (16:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα (16:00)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Φούλαμ (16:00)
Λίβερπουλ-Τότεναμ (18:30)

Δευτέρα 16/03
Μπρέντφορντ-Γουλβς (22:00)

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ