Σάρι για Νταβίντ Λουίς: « Ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μου»

Σάρι για Νταβίντ Λουίς: « Ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μου»

Την άποψη ότι ο Νταβίντ Λουίς είναι ένα παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στο τρόπο παιχνιδιού του τόνισε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος.

Την πεποίθηση ότι ο Νταβίντ Λουίς ταιριάζει απόλυτα στο τρόπο που αγωνίζεται ο ίδιος, εξέφρασε ο Μαουρίτσιο Σάρι σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό των «μπλε», ενώ εξέφρασε την απορία του για ποιο λόγο δεν αγωνιζόταν από πριν.

Πιο αναλυτικά,ο πρώην προπονητής της Νάπολι τόνισε: ««Είναι πολύ καλύτερος από ότι πίστευα πριν έρθω. Είναι πολύ καλύτερος και ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Μου αρέσουν οι ειλικρινείς άνθρωποι»

Στη συνέχεια ο 59χρονος προπονητής υπογράμμισε: «Δεν ξέρω τι συνέβη πριν, αλλά όταν ήρθα είχα την αίσθηση ότι είναι πολύ καλός παίκτης και ταιριάζει στον δικό μου τρόπο ποδοσφαίρου, καθώς είναι ένας πολύ έμπειρος σέντερ μπακ.Ήταν λίγο μπερδεμένος, πριν από δύο χρόνια ήταν πρωταγωνιστής, ενώ έπειτα εμείνε εκτός δράσης έξι μήνες. Νομίζω ότι είναι πολύ ικανός να παίξει με τα χαρακτηριστικά του, έχει τεχνική και κατανοεί πάρα πολύ τη δράση της αμυντικής γραμμής»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ