Ρούνει, Ανρί… και στο βάθος Αγουέρο

Ρούνει, Ανρί… και στο βάθος Αγουέρο

Ο Σέρχιο Αγουέρο συνεχίζει να μας υπενθυμίζει ότι είναι ο καλύτερος σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπράιτον έφτασε τα 148 στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει ως στόχο στο άμεσο μέλλον να προλάβει τον Τιερί Ανρί αλλά και τον Γουέιν Ρούνει.

Ο Σέρχιο Αγουέρο ανανέωσε πριν από μερικές μέρες το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2021, γεγονός που από ότι φαίνεται να τον αναζωογόνησε, γιατί από τότε σκοράρει συνέχεια στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον πέτυχε το τέρμα ,με το οποίο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κλείδωσε ακόμα ένα «τρίποντο».

Μάλιστα, με αυτό το γκολ ο Αργεντινός άσος των «πολιτών» έφτασε αισίως τα 148 στην Αγγλία, όλα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και έπιασε στην τρίτη θέση της λίστας τον Αλαν Σίρερ της Νιουκάστλ.

Στο φετινό πρωτάθλημα έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ στις εφτά πρώτες αγωνιστικές(έχει μοιράσει και δυο τελικές πάσες) και τρέχει να προλάβει τον πρώτο της λίστας Γουέιν Ρούνει, ο οποίος είναι ο πρώτος της λίστας με 183 τέρματα, ενώ δεύτερος στην λίστα είναι ο Τιερί Ανρί με 175.

Στόχος πολύ κοντινός για τον επιθετικό της Σίτι που αν κρίνουμε τον ρυθμό που σκοράρει τις τελευταίες χρονιές στην Αγγλία μπορεί να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ ακόμα και τη φετινή χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, ο «Κουν» έχει σκοράρει 26 τέρματα τη σεζόν 2014-2015, 24 τέρματα τη σεζόν 2015-2016,ενώ τις τελευταίες δυο χρονιές που τα «ηνία» της ομάδας τα έχει αναλάβει ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει πετύχει 20 και 21 τέρματα αντίστοιχα.

Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε φτάσει στην πρώτη θέση τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και της Έβερτον ήδη, αν δεν είχε τόσους συχνούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των σεζόν. Παρόλο αυτά, με άλλα τρία χρόνια στην «αγαπημένη» του Μάντσεστερ Σίτι το μόνο σίγουρο είναι ότι το ρεκόρ θα το καταρρίψει, το πότε θα το κρίνει ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ