Ποκετίνο για αντί-Μουρίνιο εξετάζει η Γιουνάιτεντ

Ποκετίνο για αντί-Μουρίνιο εξετάζει η Γιουνάιτεντ

Την περίπτωση του Μαουρίσιο Ποκετίνο για να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στο πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να εξετάζει η διοίκηση της ομάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τους περισσότερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τεταμένες, με τελευταίο παράδειγμα τη ρήξη του 55χρονου τεχνικού με τον Αλέξις Σάντσες, και για πολλούς η απομάκρυνση του Πορτογάλου είναι μονόδρομος. Eιδικότερα αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στη Νιουκάστλ για το αγγλικό πρωτάθλημα, τότε ο πρώην προπονητής των Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μάντσεστερ.

Ωστόσο, αν συμβεί αυτό, αν και στην αρχή τα περισσότερα δημοσιεύματα έχριζαν ως διάδοχο του Special One τον Ζινεντίν Ζιντάν, τώρα σύμφωνα με τη Sun η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» φέρεται να έχουν στα υπόψη τους τον προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός δεσμεύεται με την Λονδρέζικη ομάδα μέχρι το 2023, καθώς ανανέωσε με τα «σπιρούνια» το περασμένο καλοκαίρι με ετήσιες απολαβές 9.5 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που κάνει την περίπτωση του πολύ δύσκολη για την Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ