Η συνέντευξη Τύπου… εξπρές του μουτρωμένου Μουρίνιο

Η συνέντευξη Τύπου… εξπρές του μουτρωμένου Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είχε διάθεση για… πολλά με τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιουκάστλ, η οποία κράτησε μόλις 3 λεπτά!

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται αύριο Σάββατο τη Νιουκάστλ στο Ολντ Τράφορντ για την 8η αγωνιστική της Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι νίκησαν τελευταία φορά εντός έδρας στις 10/8 και από τότε μετρούν τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα μπροστά στο κοινό τους, σε ναι μάλλον κακή εκκίνηση στη χρονιά όπου στα 10 ματς έχουν σερί 4Ν-2Ι-3Η και έναν αποκλεισμό από την Ντέρμπι για το League Cup στα πέναλτι.

Λογικό λοιπόν ο Μουρίνιο να αισθάνεται πίεση και να μην είναι τόσο ομιλητικός όσο συνηθίζει με τους εκπρόσωπους του Τύπου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τη Νιουκάστλ, η οποία κράτησε μόλις… 3’ και 31’’!!

Αναλυτικά τι ειπώθηκε:

Γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τώρα;

«Για πολλούς και διάφορους λόγους».

Μπορείτε να μας αναφέρετε κάποιους από αυτούς;

«Όχι…»

Είχατε ένα πολύ καλό εντός έδρας ρεκόρ σε όποια ομάδα και αν έχετε δουλέψει μέχρι σήμερα. Πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψετε στις νίκες κόντρα στη Νιουκάστλ;

«Πολύ σημαντικό. Βρισκόμαστε βέβαια στις αρχές Οκτώβρη και αν κοιτάξουμε τις βαθμολογίες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αυτές δεν αντικατοπτρίζουν το τι θα γίνει και ποιοι θα βρίσκονται ψηλά ή χαμηλά στην κατάταξη τους επόμενους μήνες ή και στο τέλος της σεζόν. Μπορούμε βέβαια να κάνουμε πολλά περισσότερα. Από τα τελευταία δύο ματς πήραμε έναν από τους έξι διαθέσιμους βαθμούς και έχουμε πολλή ανάγκη τη νίκη κόντρα στη Νιουκάστλ.

Είναι βέβαια μια ομάδα με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, που αναλύει άριστα τους αντιπάλους και την παρουσιάζεται άρτια οργανωμένη στο χορτάρι. Περιμένω ένα πολύ κλειστό και δύσκολο ματς».

Δεν έχετε καταφέρει να νικήσετε εντός έδρας από το εναρκτήριο ματς στην Premier League. Είναι σημαντικό να τα καταφέρετε μπροστά στο κοινό σας, πριν μάλιστα από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες;

«Αυτό είναι αλήθεια. Έχουμε μόλις μια ήττα εντός έδρας στη σεζόν. Μια μόλις ήττα στα τελευταία επτά ματς. Αλλά δεν έχουμε νίκες στα τελευταία τρία εντός έδρας. Οι τρεις ισοπαλίες που έχουμε δεν σου δίνουν το κακό αίσθημα της ήττας, ούτε όμως τη χαρά της νίκης. Οπότε ναι, είναι σημαντική η νίκη για εμάς στον αγώνα του Σαββάτου».

Έχετε τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Ο σύλλογος είχε πέντε ματς χωρίς νίκη το 1999 τελευταία φορά. Παραδέχεστε πως αυτό το σερί αποτελεσμάτων δεν είναι καλό για τον σύλλογο;

«Ναι το παραδέχομαι…»

Μπορείτε να διαβεβαιώσετε τους φίλους της ομάδας ότι κάνετε το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψετε στις νίκες;

Εδώ δεν έδωσε καμία απάντηση ο Μουρίνιο…

https://www.youtube.com/watch?v=W9tnBazhNDQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ