Γκουαρντιόλα: «Η Λίβερπουλ είναι υπεύθυνη για την ασφάλειά μας»

Γκουαρντιόλα: «Η Λίβερπουλ είναι υπεύθυνη για την ασφάλειά μας»

Την περίπτωση οπαδοί της Λίβερπουλ να επιτεθούν και πάλι στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι σχολίασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά την περσινή επίθεση των «κόκκινων» στο λεωφορείο των «πολιτών» .

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κυριακή(7/10) την Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στο ντέρμπι κορυφής του αγγλικού πρωταθλήματος και οι «πολίτες» έχουν πάρει τα μέτρα τους, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν τα περσινά επεισόδια που συνέβησαν τον περασμένο Απρίλιο στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Αγγλίας προτίθεται να τοποθετήσει 15 κάμερες στην εξωτερική πλευρά του πουλμάν που θα μεταφέρει την αποστολή, ενώ και η διαδρομή που θα τελέσει το λεωφορείο θα είναι μυστική.

Έτσι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε θέση για το τι θα συμβεί την Κυριακή σχολιάζοντας: «Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και όχι εμένα. Ο καλύτερος τρόπος για να μην υπάρξουν επεισόδια είναι οι οπαδοί να έχουν εισέλθει στο Άνφιλντ», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την πρόθεση των οπαδών της Σίτι να ακολουθήσουν τη διαδρομή του λεωφορείου για να προστατέψουν την ομάδα τους τονίζοντας: «Γιατί να μας προστατέψουν οι οπαδοί μας; Με δουλεύετε; Δεν θα έπρεπε να χρειαζόμαστε καν τη συνοδεία της αστυνομίας για να εισέλθουμε φτάσουμε με ασφάλεια στο γήπεδο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ