Ο Αζάρ δεν συμπεριέλαβε τον εαυτό του στους κορυφαίους της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Αζάρ δεν συμπεριέλαβε τον εαυτό του στους κορυφαίους της Πρέμιερ Λιγκ!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους κορυφαίους της Πρέμιερ Λιγκ, ο Αζάρ ονομάτισε τους Αγουέρο, Ντε Μπρόινε, Σαλάχ και Καντέ αφήνοντας τον εαυτό του έξω

Ο Εντέν Αζάρ φαίνεται ότι έχει τεράστιες απαιτήσεις από τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα παραμένει «προσγειωμένος» και αφοσιώνεται στις προπονήσεις για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Ο Βέλγος σταρ της Τσέλσι ρωτήθηκε για τον ποιους θεωρεί κορυφαίους στην Πρέμιερ Λιγκ και η απάντηση του αιφνιδίασε τους πάντες.

«Στην Πρέμιερ Λιγκ αγωνίζονται αρκετοί από τους κορυφαίους του κόσμου. Σίγουρα ένας από αυτούς είναι ο Σέρχιο Αγουέρο. Και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παρότι είναι τραυματίας βρίσκεται ακόμη στους καλύτερους. Ο Σαλάχ ήταν πέρσι ο κορυφαίος, ενώ από τους τοπ ποδοσφαιριστές του κόσμου είναι και ο Νγκολό Καντέ» απάντησε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Βελγίου.

Για τον ίδιο απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει αν είμαι ο κορυφαίος ή όχι. Για να είμαι όμως πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα».

Ενδιαφέρουσα ήταν και η άποψη του 27χρονου μεσοεπιθετικού για τις «τσεκουριές» των αμυντικών, αναφέροντας: «Είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν ένας αμυντικός σε κλοτσήσει και μετά προσπαθήσει να πάρει την μπάλα είναι δίκαιο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα υπάρχει όταν η αμυντικοί κλοτσάνε και ο σκοπός τους δεν είναι να κερδίσουν την κατοχή της μπάλας».

Ενώ για την αντιμετώπιση που έχει ο ίδιος από τους διαιτητές στην Αγγλία είπε: «Μπορώ να πω ότι με προστατεύουν. Βρίσκομαι στην Αγγλία 7 χρόνια και έχω συνηθίσει αυτό το παιχνίδι πλέον. Εγώ προσπαθώ πάντα να μένω όρθιος και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ