«Απολύεται ο Μουρίνιο το Σαββατοκύριακο»

«Απολύεται ο Μουρίνιο το Σαββατοκύριακο»

«Τελειωμένος» από τη Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τη «Mirror», ότι και αν γίνει κόντρα στη Νιούκαστλ.

Μετράει ώρες για το φινάλε της παρουσίας του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο! Προφανώς και δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα με την εξέλιξη αυτή μετά την κάκιστη πορεία της Μάντσεστερ όμως το ρεπορτάζ της Mirror αναφέρει πως η απόλυση του… κάποτε Special One έρχεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα που θα φέρει με την Νιούκαστλ.

Η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί απόψε (7.30μμ) την Νιουκαστλ στο Ολντ Τράφορντ με το ρεπορτάζ της Mirror να αναφέρει πως θα είναι και το τελευταίο του ματς στον πάγκο της ομάδας. Η Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ εδώ και 29 χρόνια και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα που δεν σηκώνει άλλο τον Μουρίνιο στο Μάντσεστερ καθώς ακόμη και οι παίκτες δεν τον θέλουν. Αν το ρεπορτάζ της Mirror επιβεβαιωθεί τότε προσωρινά είναι πιθανό να τον αντικαταστήσει ο Μάικλ Κάρικ, που αποσύρθηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν μετά από 12 χρόνια με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ μέχρι να έρθει ο… Ζιζού που είναι το μεγάλο φαβορί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ