Γουότφορντ – Μπόρνμουθ 0-4

Γουότφορντ – Μπόρνμουθ 0-4

Η Μπόρνμουθ συνέτριψε με 4-0 την Γουότφορντ, η οποία μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα δείχνει να χάνει έδαφος. Τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια της Premier League.

Ήταν Αύγουστος του 2015 την τελευταία φορά που η Μπόρνμουθ σκόραρε τέσσερις φορές εκτός έδρας. Θύμα της τότε η Γουέστ Χαμ. Το απόγευμα του Σαββάτου (06/10), η Γουότφορντ. Δράστες; Οι Μπρουκς, Τζόσουα Κίνγκ (δις), Γουίλσον, που «σκότωσαν» τις Σφήκες και τις ανάγκασαν στο τρίτο σερί ανεπιτυχές τους αποτέλεσμα στην Premier League.

Τα Κεράσια ξεκίνησαν επιβλητικά. Άνοιξαν το σκορ στο 14′, στο 32′ από το σημείο του πέναλτι ο Κινγκ δεν λάθεψε κάνοντας το 2-0, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι έχασαν και τον Καμπασέλε που αποβλήθηκε, στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Κινγκ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα ο Γουίλσον στο 47′.  Κάπως έτσι η Μπόρνμουθ με πέντε νίκες σε οχτώ παιχνίδια βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στην 8η υποχώρησε η Γουότφορντ.

Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς 0-1

Το γκολ του Ντόχερτι στο 56ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για τη Γουλβς για να «αλώσει» την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Λέστερ – Έβερτον 1-2

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ριτσάρλισον έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, με τη Λέστερ να αντιδράει και στο 40′ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1) με τον Ρικάρντο Περέιρα. Ενώ ο Σίγκουρντσον στο 77′ με το 50ο του γκολ στην Premier League έδωσε τη νίκη στα Ζαχαρωτά.

Μπέρνλι – Χάντερσφιλντ 1-1

Ο Βοκς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 8′ κάνοντας του… κεφαλιού του! Ο Σίντλερ έκανε το 1-1 στο 66ο λεπτό χωρίς να αλλάζει τίποτα στη συνέχεια του ματς.

Τότεναμ – Κάρντιφ 1-0

Ο Ντάιερ στο 8′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Κάρντιφ η οποία αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα για πάνω από μισή ώρα, λόγω της αποβολής του Ραλς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο, 6/10:

Μπέρνλι-Χάντερσφιλντ 1-1 (20’ Βοουκς – 66’ Σίντλερ)

Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς 0-1 (56’ Ντόχερτι)

Λέστερ-Έβερτον 1-2 (40’ Περέιρα – 7’ Ριτσάρλισον, 77’ Σίγκουρτσον)

Τότεναμ-Κάρντιφ 1-0 (8’ Ντάιερ)

Γουότφορντ-Μπόρνμουθ 0-4 (14’ Μπρουκς, 33’ πεν., 45’ Κινγκ, 47’ Γουίλσον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ