Έχει βάλει στην αναμονή τον Ζιντάν η Γιουνάιτεντ

Έχει βάλει στην αναμονή τον Ζιντάν η Γιουνάιτεντ

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλάβει την ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται με τον Γάλλο τεχνικό να περιμένει στο... ακουστικό του πότε θα αντικαταστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έκανε μια επική ανατροπή κόντρα στη Νιουκάστλ στην χθεσινή αναμέτρηση στο Old Trafford , ωστόσο η θέση του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας μόνη σίγουρη δεν είναι, καθώς συνεχίζει να βρίσκεται στα «σχοινιά».

Το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού είναι ακόμα αβέβαιο, με τον Ζινεντνίν Ζιντάν να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει σε ενδεχόμενο που αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των κόκκινων διαβόλων».

Πάντως, σύμφωνα με τη Mirror η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει πάει την υπόθεση ένα βήμα πιο πέρα, καθώς έχει ειδοποιήσει τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει και να απορρίψει κάθε πρόταση που μπορεί να δεχθεί για να τον έχουν έτοιμο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Μάλιστα, ο Ζιντάν καλοβλέπει το ενδεχόμενο να προπονήσει έναν σύλλογο σαν την Γιουνάιτεντ, ενώ η αγγλική ομάδα πιστεύει ότι ο 46χρονος τεχνικός μπορεί να αλλάξει το κλίμα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ