«Τριάρα» στη Σαουθάμπτον η Τσέλσι

«Τριάρα» στη Σαουθάμπτον η Τσέλσι

Η Τσέλσι πέρασε εύκολα από μία δύσκολη έδρα, εκμεταλλευόμενη την αποτελεσματικότητα της και τον εκπληκτικό για άλλη μια φορά, Αζάρ

Με συντριπτική κατοχή μέσα στο «St. Mary’s Stadium» η Τσέλσι κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαουθάμπτον επικρατώντας με 3-0. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Αζάρ, Μπάρκλεϊ και Μοράτα.

Οι «μπλε» μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους αλλά δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το τρίποντο στην έδρα της επικίνδυνης Σαουθάμπτον.

Οι Λονδρέζοι πήραν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα, όπως συνηθίζει σε όλα τα παιχνίδια της. Χτίζοντας μεθοδικά τις επιθέσεις της έψαξε από νωρίς το γκολ που θα έκανε τη ζωή της ευκολότερη.

Ο ηγέτης της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι, Εντέν Αζάρ ήταν αυτός που έκανε το ένα μηδέν με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού μετά από ασίστ του Ρος Μπάρκλεϊ.

Ο Μπάρκλεϊ πήρε τον ρόλο του εκτελεστή στο 58′ και μετά από πάσα του Ολιβιέ Ζιρού έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο Άλβαρο Μοράτα μετά από ασίστ του κορυφαίου του γηπέδου, Αζάρ.

Η Τσέλσι μετά από το σημερινό ματς παρέμεινε αήττητη και πάτησε, έστω και προσωρινά κορυφή.

Σαουθάμπτον (Μαρκ Χιουζ): ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Γιοσίνα, Μπεντνάρεκ (46’ Ρομέου), Χουντ, Σοάρες, Λεμινά, Χόιμπιεργκ, Ρέντμοντ, Γιαμπιαντίνι (78’ Λονγκ), Ινγκς

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αλόνσο, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ (81’ Κόβατσιτς), Γουίλιαν (75’ Πέδρο), Αζάρ, Ζιρού (68’ Μοράτα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ