Γκράνκβιστ: «Υπάρχει ενδιαφέρον από την Γιουνάιτεντ»

Γκράνκβιστ: «Υπάρχει ενδιαφέρον από την Γιουνάιτεντ»

Την περίπτωση του Αντρέας Γκράντβιστ εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι ευχαριστημένος από τις αποδόσεις των κεντρικών του αμυντικών του και από ότι φαίνεται έχει στην μεταγραφική αγορά για να βρει τον παίκτη που να μπορέσει να ηγηθεί στο κέντρο άμυνας των «κόκκινων διαβόλων». Μετά από τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για τον Χάρι Μαγκουάιρ της Λέστερ, τώρα από ότι υποστηρίζουν πολλά μέσα ενημέρωσης στην Αγγλία ο Πορτογάλος τεχνικός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Αντρέας Γκράντβιστ. Γεγονός που το επιβεβαιώνει και ο παίκτης της Χέλσινμποργκ σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Πιο αναλυτικά, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός υποστήριξε: « Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Αυτήν τη στιγμή όμως είναι μακρινό, αφού δεν υπάρχει πρόταση. Είμαι κολακευμένος και μόνο που το όνομά μου συνδέεται με μια ομάδα τόσο μεγάλη, όσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα δούμε, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον. Εάν γίνει πρόταση τον Ιανουάριο θα τη λάβω και η Χέλσινμποργκ θα την εξετάσει. Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόταση. Δεν ξέρω αν θα πρόκειται για δανεισμό ή κανονική μεταγραφή. Δεν μπορώ να κάνω εικασίες».

Ο Γκράντβιστ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική Σουηδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου οδήγησε την ομάδα του μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο έχει κλείσει τα 33 του και δεν έχει αγωνιστεί πότε στο πιο υψηλό επίπεδο. Παρόλο αυτά, ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να εκτιμά τις ηγετικές του ικανότητες αλλά και την σκληράδα στην άμυνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ