Ο Μουρίνιο εξετάζει τις περιπτώσεις των Ρομανιόλι και Σκρίνιαρ

Ο Μουρίνιο εξετάζει τις περιπτώσεις των Ρομανιόλι και Σκρίνιαρ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να βελτιώσει το κέντρο της άμυνας της Γιουνάιτεντ και οι δύο στόπερ βρίσκονται στα υπόψιν του

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πραγματοποιεί το χειρότερο της ξεκίνημα από καταβολής Premier League και οι φήμες για απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο να πληθαίνουν, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται να σκέφτεται μόνο το πως θα βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου ειδησιογραφικού δικτύου«ESPN», ο «Special One» επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός «βράχου» για το κέντρο της άμυνας των «κόκκινων διαβόλων». Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι από το καλοκαίρι ζητούσε επιτακτικά την μεταγραφή ενός στόπερ αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το βλέμμα του Ζοσέ είναι στο Μιλάνο και πιο συγκεκριμένα στη λίστα του φέρεται να βρίσκονται ο Αλέσιο Ρομανιόλι της Μίλαν και ο Μίλαν Σκρίνιαρ της συμπολίτισσας Ίντερ. Οι περιπτώσεις και των δύο αμυντικών δεν είναι σε καμία περίπτωση φτηνές με τους δύο «Μιλανέζους» να είναι βασικοί στις ομάδες τους.

Ο μεν Ρομανιόλι είχε μεταγραφεί στους «ροσονέρι» το 2015 από την Ρόμα έναντι του ποσού των 25 εκατ. ευρώ, ενώ ο Σκρίνιαρ έγινε «νερατζούρο» το 2017 με την Σαμπντόρια να βάζει στο ταμείο της 27 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ