Λακαζέτ: «Είναι νωρίς να μιλάμε για τετράδα»

Λακαζέτ: «Είναι νωρίς να μιλάμε για τετράδα»

Την άποψη ότι είναι αρκετά πολύ νωρίς στην σεζόν για να θεωρείται η Άρσεναλ ένα από τα φαβορί που θα καταλάβει μια από τις τέσσερις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Την πεποίθηση ότι η Άρσεναλ δεν θα πρέπει να θεωρείται φαβορί για να καταλάβει μια από τις πρώτες τέσσερις θέσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο επιθετικός των «κανονιέρηδων« Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει αρχίσει εξαιρετικά τη φετινή χρονιά, εκτός από τα δυο πρώτα ματς της σεζόν που ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, έχοντας 9 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Πρέμιερ Λιγκ έχει 6 νίκες στις 8 πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται μόλις δυο πόντους από το ρετιρέ της βαθμολογίας και είναι αρκετοί που πιστεύουν ότι η Άρσεναλ μπορεί να τερματίσει στην τετράδα.

Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός υποστήριξε ότι υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος στη σεζόν τονίζοντας: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για την τετράδα. Πιστεύω πως πρέπει να μείνουμε σιωπηλοί και να δουλέψουμε όπως δουλεύαμε και πριν. Η σεζόν πάει πολύ καλά. Το πνεύμα της ομάδας είναι πολύ καλό και φυσικά όταν νικάς είναι ακόμα καλύτερο. Θα το ευχαριστηθούμε, δουλεύουμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ξέραμε πως με το νέο προπονητή θα έπαιρνε χρόνο. Ξέραμε πως άμα χάναμε τα πρώτα δύο παιχνίδια, δεν θα ήταν το τέλος του κόσμου. Είχαμε δουλέψει πολύ και ξέραμε πως θα το ξεπερνάγαμε, οπότε όλα είναι καλύτερα τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ