Αζάρ: «Το όνειρό μου από μικρό παιδί είναι να παίξω στη Ρεάλ»

Αζάρ: «Το όνειρό μου από μικρό παιδί είναι να παίξω στη Ρεάλ»

Ο Εντέν Αζάρ εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα μπορέσει μία ημέρα να εκπληρώσει το όνειρό του, που είναι να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του Βέλγου άσου με την Τσέλσι τελειώνει τον Ιούνιο του 2020 και οι «μπλε» θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, παρόλο που ο Αζάρ δήλωσε ότι θέλει να μεταγραφεί στο ισπανικό μεγαθήριο.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο», ανέφερε ο Αζάρ μιλώντας στο ESPN. «Δεν θέλω να πω ψέματα, είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν παιδί. Δεν θέλω να μιλώ γι΄ αυτό καθημερινά», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Σύντομα θα μιλήσουμε για το μέλλον μου. Μερικές φορές ξυπνάω το πρωί και σκέφτομαι ότι θέλω να πάω, μερικές φορές σκέφτομαι ότι θέλω να μείνω, είναι μια δύσκολη απόφαση, είναι το μέλλον μου, είμαι 27 ετών και τον Ιανουάριο θα μπω στα 28. Είναι όπως όταν έχεις ένα όνειρο και θέλεις να πραγματοποιηθεί. Αν φύγω θα είμαι ευτυχισμένος, ξέρω όμως πως αν μείνω επίσης θα είμαι ευτυχισμένος».

Τον Ιούλιο ο Αζάρ είχε δηλώσει ότι ήθελε να μετακινηθεί από το δυτικό Λονδίνο, αλλά κατέληξε να παραμείνει. Αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος σκόρερ της εφετινής Premier League, με 7 γκολ. Η Τσέλσι νίκησε τη Σαουθάμπτον με 3-0 την Κυριακή (7/10) και με 20 βαθμούς μοιράζεται την πρώτη θέση με Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, ύστερα από 8 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ