Ρομανιόλι και Σκρίνιαρ ζήτησε από την διοίκηση ο Μουρίνιο

Ρομανιόλι και Σκρίνιαρ ζήτησε από την διοίκηση ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί την προσθήκη των δύο αμυντικών της Serie A, προκειμένου να θωρακίσει τα μετόπισθεν της ομάδας του.

Τον Μίλαν Σκρίνιαρ της Ίντερ και τον Αλέσιο Ρομανιόλι της Μίλαν, θέλει να αποκτήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Οι δύο παίκτες θεωρούνται από τους καλύτερους αμυντικούς στο ιταλικό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, ενώ κοστολογούνται στα 40 εκατομμύρια ευρώ έκαστος.

Ο Ρομανιόλι παρά τα 23 του χρόνια, μετράει ήδη 135 συμμετοχές στην Serie A, έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Ρόμα, Σαμπντόρια και εδώ και μία τριετία στην Μίλαν. Είναι διεθνής με όλα τα μικρά κλιμάκια της εθνικής Ιταλίας, ενώ έχει πραγματοποιήσει και 8 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Αντίστοιχη περίπτωση και ο Μίλαν Σκρίνιαρ, ο οποίος βρίσκεται τέσσερα χρόνια στην Ιταλία, προερχόμενος από το πρωτάθλημα της Σλοβακίας. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την Σαμπντόρια την σεζόν 2016-2017, ανάγκασαν την Ίντερ να δαπανήσει 20 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει. Βασικός και αναντικατάστατος στους «νερατζούρι» μέχρι και σήμερα, καθώς σε δύο χρονιές μέτρησε 73 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Είναι διεθνής με την εθνική Σλοβακίας, μετρώντας 18 συμμετοχές.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει χάσει την εμπιστοσύνη τους στους Μπαγί και Λίντελοφ, με τον Κρις Σμόλινγκ να είναι ο πιο αξιόπιστος στα μάτια του. Ο πορτογάλος τεχνικός θέλει την στήριξη της διοίκησης προκειμένου να υλοποιηθούν οι δύο μεταγραφικές του επιθυμίες, καθώς πιστεύει ότι μπορούν να επαναφέρουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην διεκδίκηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ