
Ο Άντονι Ιραόλα είναι ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.
Προπονητής της Λίβερπουλ είναι κι επίσημα ο Άντονι Ιραόλα που διαδέχεται τον Άρνε Σλοτ! Μετά από μία εξαιρετική τριετία στον πάγκο της Μπόρνμουθ την οποία έβγαλε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη, ο Ισπανός τεχνικός αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τους «reds» στον δρόμο των επιτυχιών.
Ο Ιραόλα αναμένεται να έχει στο «Άνφιλντ» και τους στενούς του συνεργάτες από τα «κεράσια» ενώ είναι σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ομάδας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αν μη τι άλλο, αυτή είναι η κορυφαία πρόκληση της καριέρας του και η πέμπτη ομάδα που αναλαμβάνει μετά τις ΑΕΚ Λάρνακας, Μιραντές, Βαγιεκάνο και Μπόρνμουθ.
Διαβάστε επίσης: «Μπαρτσελόνα ή Παναθηναϊκός»: O Ομπράντοβιτς απάντησε πρώτη φορά για το μέλλον του!
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, πραγματικά ενθουσιασμένος», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο Ιραόλα και πρόσθεσε πως «Επειδή προφανώς γνωρίζεις τη Λίβερπουλ, ξέρεις ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένας τεράστιος σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.
We can confirm Andoni Iraola has agreed a deal to become the club’s new head coach ahead of the 2026-27 season 🤝
— Liverpool FC (@LFC) June 4, 2026
Αλλά όταν το βιώνεις από μέσα και καταλαβαίνεις λίγο περισσότερο αυτόν τον σύλλογο, πάντα πίστευα ότι είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος. Δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα για να σε προσελκύσει η Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ είναι Λίβερπουλ.
«I want to become one more of you.» ✊ pic.twitter.com/EN38rKmKRz
— Liverpool FC (@LFC) June 4, 2026
Προφανώς είναι η ατμόσφαιρα, οι οπαδοί, ο σύλλογος, οι παίκτες, η ευκαιρία που μου δίνεται να προπονήσω παίκτες υψηλού επιπέδου, η ευκαιρία να διεκδικήσω τίτλους. Νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι πιο ελκυστικό από αυτό. Είναι δύσκολο να το βρεις. Οπότε, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ξεκινάω».
Andoni Iraola has felt the ‘crazy’ power of Anfield as an opponent – and cannot wait to have it backing him as our head coach 💪
— Liverpool FC (@LFC) June 4, 2026


















