«Εδώ δεν φοβήθηκα ληστή με όπλο θα φοβηθώ την Τσέλσι;»

«Εδώ δεν φοβήθηκα ληστή με όπλο θα φοβηθώ την Τσέλσι;»

Ούτε ένα... λόγο δεν έχει ο Ριτσάρλισον της Γουότφορντ για να φοβάται το ματς με την Τσέλσι από τη στιγμή που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του πολύ χειρότερα.

Η Τσέλσι το τελευταίο χρονικό διάστημα πάει από το κακό στο χειρότερο. Είτε μιλάμε για την Premier League, είτε για το Champions League. Οι «μπλε» στην Αγγλία στο τελευταίο τους ματς έχασαν με σκορ 2-1 από τη Κρίσταλ Πάλας που μέχρι εκείνο το παιχνίδι δεν είχε ούτε… γκολ. Εκτός αυτού οι Λονδρέζοι έμειναν στο 3-3 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τη Ρόμα. Δύσκολα τα πράγματα για το σύνολο του Αντόνιο Κόντε.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Αγγλίας υπολογίζουν πως θα γυρίσουν στα «τρίποντα» στη αναμέτρηση του Σαββάτου (21/10) με τη Γουότφορντ που νίκησε -και μάλιστα με ανατροπή- την Άρσεναλ.

Σίγουρα οι παίκτες της δείχνουν πως δεν φοβούνται. Και πιο συγκεκριμένα ο Ριτσάρλισον. Ο 20χρονος παίκτης της αγγλικής ομάδας ρωτήθηκε αν αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν κάποιο… φόβο, πριν το παιχνίδι με την Τσέλσι. Η απάντησή του; Τουλάχιστον… αφοπλιστική.

«Κάποτε στη Βραζιλία ένας ληστής είχε βγάλει όπλο μπροστά μου. Και μου το κόλλησε στο πρόσωπο. Δεν φοβήθηκα τότε. Νομίζετε, λοιπόν, πως θα φοβηθώ τώρα το ματς με την Τσέλσι;», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ