Μ. Σίτι: «Προσφέραμε στον Μέσι τριπλάσιο μισθό και μας απέρριψε»

Ο πρόεδρος της Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, εξομολογήθηκε ότι σε συνεργασία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα προσπάθησαν να πείσουν τον Λιονέλ Μέσι να μετακομίσει στο Μάντσεστερ εισπράττοντας ένα ηχηρό «όχι!»

Μ. Σίτι: «Προσφέραμε στον Μέσι τριπλάσιο μισθό και μας απέρριψε» | to10.gr

Ο Λίο Μέσι είναι ο… απαγορευμένος καρπός για όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους από τότε που ξεκίνησε τη μακροχρόνια σχέση του με την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που προσπάθησαν να τον δελεάσουν να αφήσει τους Μπλαουγκράνα, όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς όμως επιτυχία.

Πριν από αρκετές σεζόν, η πρόσφατη ιστορία του Αργεντινού μπορούσε να αλλάξει όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα δέχτηκε την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά δεν ήταν έτσι. Ο Βασιλιάς της Καταλονίας δεν ακολούθησε τον έμπειρο κόουτς, παρέμεινε πιστός στη Μπάρτσα παρά το γεγονός ότι οι Πολίτες πίεσαν πολύ για την μεταγραφή του. Κι όταν λέμε πολύ, εννοούμε ότι  ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου ομολόγησε ότι έφτασαν σε σημείο να του προσφέρουν τριπλάσιο μισθό!

Όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησαν τον Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, ποιος είναι ο παίκτης τον οποίο δεν κατάφερε ό,τι κι αν έκανε να πείσει. «Ο Μέσι», προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων.

Έτσι, ο Αλ Μουμπάρακ είπε ότι: «Ζητήσαμε από τον Γκουαρδιόλα να του μιλήσει, του προσφέραμε τρεις φορές το μισθό που έπαιρνε στη Μπάρτσα αλλά δεν δέχτηκε»

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Λίο υπέγραψε την τελευταία του ανανέωση με τους Μπλαουγκράνα μέχρι το 2021. Ίσως τότε ο Αλ Μουμπάρακ προσπαθήσει ξανά να τον δελεάσει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο