Ο τρομερός διάλογος των Σάρι και Κλοπ στη διάρκεια του Τσέλσι – Λίβερπουλ

Ο τρομερός διάλογος των Σάρι και Κλοπ στη διάρκεια του Τσέλσι – Λίβερπουλ

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποκάλυψε τι ειπώθηκε μεταξύ εκείνου και του Γιούργκεν Κλοπ στη διάρκεια του Τσέλσι - Λίβερπουλ της 29ης Σεπτεμβρίου, με αφορμή το απολαυστικό ματς που εκτυλισσόταν στο χορτάρι.

Ένα τρομερό διάλογο μεταξύ Μαουρίτσιο Σάρι και Γιούργκεν Κλοπ μετά τη λήξη του Τσέλσι – Λίβερπουλ (1-1) αποκάλυψε ο Ιταλός προπονητής των Μπλε σε δηλώσεις του.

 

Όπως γίνεται σαφές, η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή το γεγονός ότι οι δύο ομάδες απέδιδαν υπέροχο ποδόσφαιρο στο χορτάρι του Στάνφορντ Μπριζ το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του αγώνα για την Premier League, ανεξαρτήτως του ότι η μπάλα κατέληξε μόλις δύο φορές στα δίχτυα.

«Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, γύρισα και κατάλαβα ότι ο Κλοπ με κοιτούσε. Τον ρώτησα «γιατί γελάς;» και μου απάντησε «μα δεν το απολαμβάνεις αυτό το ματς;». Του απάντησα πως όντως ήταν διασκεδαστικό και μου είπε πως «κι εγώ το χαίρομαι». Εκείνη τη στιγμή η Λίβερπουλ ήταν πίσω στο σκορ… Μετά τη λήξη του ματς αγκαλιαστήκαμε σαν καλοί φίλοι και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα γινόταν ακόμα κι αν δεν μας ισοφάριζαν. Αυτή είναι η χαρά της Premier League», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Σάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ