Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Απουσίαζε λόγω καρδιακού προβλήματος ο Κάρικ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Απουσίαζε λόγω καρδιακού προβλήματος ο Κάρικ!

Ο Μάικλ Κάρικ ταλαιπωρήθηκε από καρδιακές αρρυθμίες και έτσι δεν μπορούσε να ενισχύσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλον αυτόν τον καιρό

Πάνω από δύο μήνες έχει να αγωνιστεί ο Μάικλ Κάρικ, με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκαλύπτει ότι απουσίαζε εξαιτίας προβλήματος στην καρδιά.

Συγκεκριμένα ο 36χρονος μέσος ταλαιπωρήθηκε από καρδιακές αρρυθμίες οι οποίες τον έχουν κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από δύο μήνες.

Ωστόσο, όπως είπε, πλέον είναι καλά και προπονείται εντατικά για να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρικ:

«Ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, διότι αρκετοί άνθρωποι με ρωτούν εάν είμαι εντάξει και γιατί δεν έχω αγωνιστεί το τελευταίο δίμηνο.
Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Μπέρτον τον περασμένο Σεπτέμβριο ένιωσα περίεργα και έκανα αρκετές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν καρδιακή αρρυθμία.
Έπρεπε να προπονούμαι με σταθερό ρυθμό και να παρακολουθούμαι στενά. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά. Θα ήθελα να σας καθησυχάσω όλους, λέγοντας σας ότι είμαι υγιής και πως επέστρεψα στις σκληρές προπονήσεις με την ομάδα. Δουλεύω ώστε να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα και στοχεύω να επιστρέψω άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ