«Χρυσώνει» τον Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ

«Χρυσώνει» τον Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει νέο «χρυσό» συμβόλαιο στον Νταβίντ Ντε Χέα και είναι έτοιμη να κάνει τον Ισπανό τερματοφύλακα τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Νταβίντ Ντε Χέα προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να μείνει για πάντα στην αγγλική ομάδα. Όμως ο Ισπανός γκολκίπερ φαίνεται πως δεν είναι σίγουρος για την παραμονή του στους κόκκινους διαβόλους κυρίως λόγω της αστάθειας στον πάγκο της ομάδας αλλά και της πιθανότητας να αποχωρήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ντε Χέα μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί για να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ. Όμως οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ θέλουν να προλάβουν οποιαδήποτε κίνηση του Ισπανού και για αυτό σκοπεύουν να του προσφέρουν γη και ύδωρ προκειμένου να μείνει στην ομάδα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Manchester Evening News», οι κόκκινοι διάβολοι επιθυμούν την άμεση ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα και για αυτό του πρότειναν συμβόλαιο με τεράστιες αποδοχές. Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση ανανέωσης ύψους 375.000 λίρες την εβδομάδα (περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ ετησίως) για να τον κρατήσει κάτι που αν συμβεί θα τον κάνει αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας και τον πιο χρυσοπληρωμένο τερματοφύλακα στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ