Λέστερ : Θέλει τον Μπεν Αρφά τον Γενάρη

Λέστερ : Θέλει τον Μπεν Αρφά τον Γενάρη

Η Λέστερ είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στον Χατέμ Μπεν Αρφά τον ερχόμενο Γενάρη, αφού ο Γάλλος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λέστερ επιθυμεί να φέρει πίσω στην Premier League τον Χατέμ Μπεν Αρφά προσφέροντάς του την ευκαιρία να επαναφέρει την καριέρα του στα επιθυμητά επίπεδα.

Ο Μπεν Αρφά από την αρχή της σεζόν δεν είναι στα βασικά πλάνα του τεχνικού των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι. Ο πρώην παίκτης των Νιουκάστλ και Χαλ έχει παραγκωνιστεί από την Παρί με την έλευση των Νεϊμάρ και Εμπαπέ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο προπονητής των Αλεπούδων, Κλοντ Πιέλ, έχει ακόμη την καλύτερη άποψη για τον αριστεροπόδαρο Γάλλο εξτρέμ. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στην κοινή τους θητεία στη Νις τη σεζόν 2015-16. Μάλιστα, ο Γάλλος κόουτς είχε εισηγηθεί να έρθει στη Νις ο Μπεν Αρφά το 2015 και ουσιαστικά χάρη σε αυτόν κλήθηκε στην Εθνική του ομάδα στο Euro 2016.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Πιέλ θέλει να φέρει στη Λέστερ με τη μορφή δανεισμού τον 30χρονο χαφ τον Ιανουάριο. Ο παίκτης είναι ανοικτός στην ιδέα να αποχωρήσει προσωρινά από την ομάδα του, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Μπεν Αρφά τη φετινή σεζόν δεν έχει καμία συμμετοχή με την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι φυσικό να θέλει να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα υπολογίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ