Kόντε : «Ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο ο Κουρτουά»

Kόντε : «Ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο ο Κουρτουά»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Τιμπό Κουρτουά λέγοντας πως πιθανόν να είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο.

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, αναφέρθηκε στον τερματοφύλακα των Λονδρέζων, Τιμπο Κουρτουά, τονίζοντας πως είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο αν όχι ο κορυφαίος.

Ο 25χρονος διεθνής είναι αναντικατάστατος στο αρχικό σχήμα των «μπλε» από το 2014 και τους έχει βοηθήσει να κατακτήσουν δύο πρωταθλήματα και ένα League Cup, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια των Λονδρέζων.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2019 και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Μπορώ να πω ότι ο Κουρτουά είναι ένας από τους καλύτερους, ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι και συμπλήρωσε:

«Και είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Τσέλσι. Όμως, η ανανέωση του συμβολαίου είναι ένα καθήκον του συλλόγου. Αυτός ξέρει πολύ καλά τη γνώμη μου και τις σκέψεις μου γι’ αυτόν. Όπως ξέρετε πολύ καλά, εάν ένας μεγάλος παίκτης αποφασίζει να μην υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο, είναι πολύ δύσκολο για το σύλλογο να αντιμετωπίσει αυτό το θέμα. Αυτού του είδους οι καταστάσεις δεν είναι απλές, αλλά κάθε σύλλογος πρέπει να προσπαθήσει να τις επιλύσει» πρόσθεσε ο Κόντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ