
Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο Σάσα Ταβολιέρι, η Άρσεναλ έκανε επίσημη την επιθυμία της στην Κλαμπ Μπρίζ, για την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στο Λονδίνο.
Λόγος γίνεται στο Βέλγιο για την επίσημη κίνηση της Άρσεναλ στην Κλαμπ Μπρίζ σχετικά με τον διεθνή Έλληνα επιθετκό, Χρήστο Τζόλη. Σύμφωνα με τον Σάσα Ταβολιέρι οι «κανονιέριδες» ήρθαν σε επαφή με την διοίκηση του βέλγικου συλλόγου, με σκοπό να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις σχετικά με την μετακίνηση του Τζόλη στο Βόρειο Λονδίνο.
Η υπόθεση του 24χρονου χαφ, έχει απασχολήσει τις τελευταίες βδομάδες την Πρωταθλήτρια της Premier League, η οποία παρά την επιτυχημένη περσινή σεζόν (2025-26), ήταν εμφανές πως χρειαζόταν μια επιθετική ενίσχυση όσον αφορά το σκοράρισμα, δεξιότητα που ο διεθνής εξτρέμ έχει δείξει ότι δεν λείπει από το ρεπερτόριο του.
Μάλιστα την περσινή σεζόν με την Κλαμπ Μπριτζ, έστρεψε τα βλέμματα του ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής «σκηνής» πάνω του, σημειώνοντας σε 52 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 22 γκολ και 29 ασίστ, με συνολικά 4.392 λεπτά αγωνιστικής δράσης.
Η πόρτα για την απόκτησή του από την Άρσεναλ άνοιξε οριστικά, μετά την συμφωνία των «gunners» να παραχωρήσουν τον Βέλγο εξτρέμ Λιάντρο Τροσάρ στην Μπεσίκτας, αφήνοντας μια κενή θέση στο σύνολο του Μικέλ Αρτέτα, στην θέση του Έλληνα επιθετικού.
Αναλυτικά τα λόγια του Σάσα Ταβολιέρι για την υπόθεση του Χρήστου Τζόλη:
«Η Άρσεναλ έχει κάνει επίσημη αρχική επαφή με την Κλαμπ Μπριζ για να διερευνήσει την πιθανότητα συμφωνίας με τον Χρήστο Τζόλη αυτό το καλοκαίρι. Περισσότερες ενημερώσεις αναμένονται, αλλά μέχρι σήμερα, οι «Κανονιέρηδες» δεν έχουν υποβάλει ακόμη επίσημη προσφορά».
Η αντίστοιχη ανάρτηση του Βέλγου δημοσιογράφου στο Χ, για την κίνηση της Άρσεναλ
🔴🇬🇷 Arsenal have made official initial contact with Club Brugge to explore the possibility of a deal this summer of Christos Tzolis.
⏳ More updates to come, but as of today, the Gunners have not yet submitted an official offer.
👋 @tomaztaecke #mercato #JPL #AFC pic.twitter.com/5LLmJTGTFq
— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) July 14, 2026
Επιμέλεια: Δημήτρης Βασιλόπουλος


















