Έμερι: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο»

Έμερι: «Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο»

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Λέστερ, τονίζοντας πως οι κανονιέρηδες έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Χαλαρός και σίγουρος πως η Άρσεναλ χρειάζεται πολλή δουλειά για να κατακτήσει τον τίτλο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Ουνάι Έμερι ενόψει Λέστερ, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά θέματα προς βελτίωση στους κανονιέρηδες. Συγκεκριμένα, ο 46χρονος τεχνικός ήταν «προσγειωμένος» στην συνέντευξη Τύπου, θεωρώντας κάπως υπερβολική την αντίδραση του κόσμου και τα όνειρα για πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν συμφωνώ απόλυτα με την αντίδραση του κόσμου μας. Νομίζω πως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Για παράδειγμα ο αγώνας με την Φούλαμ ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, όμως στο πρώτο ημίχρονο σκέφτηκα πως μπορούσαμε καλύτερα», δήλωσε αρχικά ο Έμερι και πρόσθεσε:«Για εμένα τώρα το πιο σημαντικό είναι να μην προτρέχουμε. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος όπως και στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα σε αυτά τα έξι νικηφόρα αποτελέσματα».

Για να καταλήξει: «Χρειαζόμαστε να μείνουμε κοντά στην βαθμολογία με τις καλύτερες ομάδες ομάδες του πρωταθλήματος. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε πολλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ