«Έκρηξη» Μουρίνιο στο 2-2 της Τσέλσι (pics+vid)

«Έκρηξη» Μουρίνιο στο 2-2 της Τσέλσι (pics+vid)

Ποιος είδε τον Πορτoγάλο τεχνικό και δεν φοβήθηκε λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επέστρεψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αυτή τη φορά όμως ως αντίπαλος με τα χρώματα της Μάντσεστε Γιουνάιτεντ.

Ο έμπειρος τεχνικός λίγο έλειψε να φύγει από το γήπεδο του Λονδίνου με τους τρεις βαθμούς, καθώς μέχρι το 95ο λεπτό του αγώνα το σκορ βρισκόταν στο 2-1 υπέρ των «κόκκινων διαβόλων».

Ωστόσο ο Ρος Μπάρκλεϊ κατάφερε να ισοφαρίσει τελικά σε 2-2 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μαουρίτσιο Σάρι και τους συνεργάτες να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

O δεύτερος βοηθός προπονητή των «μπλε», Μάρκο Ιάνι, έκανε το…λάθος να πανηγυρίσει λίγο περισσότερο από όσο ήθελε ο… Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο προπονητή να πετάγεται από τη θέση του και να του ορμά.

Αμέσως οι ψυχραιμότεροι έσπευσαν να τους χωρίσουν, με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγα λεπτά.

Το 2-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού, με τον Μουρίνιο μετά το σφύριγμα της αναμέτρησης να υπενθυμίζει στο πλήθος που άλλοτε τον αποθέωνε πόσα πρωταθλήματα τους χάρισε δείχνοντας τους τρία δάχτυλα (όσοι και τίτλοι πρωταθλήματος με τους «μπλε»).

Δείτε τη στιγμή της «έκρηξης» του «Special One»:

 

https://twitter.com/BleacherReport/status/1053642393235398656

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ