Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Αζάρ η Τσέλσι

Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Αζάρ η Τσέλσι

Με την Ρεάλ Μαδρίτης να παραμονεύει για να «κλέψει» τον Αζάρ από την Τσέλσι, οι Λονδρέζοι κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Με τον Εντέν Αζάρ να έχει εκφράσει την θέληση του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και το συμβόλαιο του Βέλγου να λήγει το καλοκαίρι του 2020, η διοίκηση της Τσέλσι κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να τον διατηρήσει στην ομάδα.

Ο ηγέτης των «μπλε» έχει ήδη απορρίψει δύο φορές πρόταση ανανέωσης συμβολαίου με την Αγγλική ομάδα κι έτσι τα περιθώρια στενεύουν στην Τσέλσι που παίζει «τα ρέστα» της για να κρατήσει τον αρχηγό της ομάδας. Ο 27χρονος αμείβεται με 230.000 ευρώ την εβδομάδα αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τους Βρετανούς η πρόταση της Τσέλσι για το νέο συμβόλαιο αγγίζει τις 400.000, ποσό το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Πρέμιερ Λιγκ. Επικεφαλής της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων αυτή τη στιγμή είναι ο Αλέξις Σάντσες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 360.000.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βέλγο άσο συντηρείται από το καλοκαίρι και θα μία ενδεχόμενη παραμονή του Αζάρ στο Λονδίνο θα αποτελέσει ανατροπή των δεδομένων. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει επανειλημμένα εκφράσει την πρόθεση του να αγωνιστεί στη «Βασίλισσα» και να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ