Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 2-0

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 2-0

Η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να αστοχεί σε πέναλτι στο 60ο λεπτό.

Η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα συνέχισε την ανοδικής της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ και επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν στο 87′ και ο Τσενκ Τοσούν στο 89′, ενώ για την Πάλας ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 60ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά τα χάλαγαν στην τελική προσπάθεια. Με τους εφοπλιστές να μην μπορούν να σκοράρουν, όσο πέρναγε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι πίστευαν όλο και περισσότερο ότι θα μπορούσαν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το Γούντισον Παρκ.

Μάλιστα η Κρίσταλ Πάλας λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 60′ με πέναλτι του Λούκα Μιλιβόγεβιτς το οποίο απέκρουσε ο Τζόρνταν Πίκφορντ κρατώντας το 0-0. Οι κινήσεις του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για να λύσει την επιθετική δυστοκία των ζαχαρωτών ήταν ο Τοσούν και ο Κάλβερτ-Λίουιν οι οποίοι πέρασαν εντός αγωνιστικού χώρου στο 67′ και το 82′ αντίστοιχα.

Οι δύο αλλαγές του Μάρκο Σίλβα ήταν κι αυτοί που λύτρωσαν τελικά τους γηπεδούχους με τα γκολ τους στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Πρώτα ο Κάλβερτ-Λίουιν στο 87ο λεπτό και εν συνεχεία ο Τοσούν στο 89′ έδωσαν μία πολύ σημαντική νίκη στην Έβερτον που έχει τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ