Κλοπ: «Η Λίβερπουλ είναι σαν έναν σκύλο»

Κλοπ: «Η Λίβερπουλ είναι σαν έναν σκύλο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το πρεσινγκ που θέλει να κάνει η Λίβερπουλ σε όλα της τα παιχνίδια παρομοιάζοντας τους κόκκινους με σκύλο.

Η Λίβερπουλ νίκησε στην έδρα της Χάντερσφιλντ με 1-0 το Σάββατο και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League, ισοβαθμώντας με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του συγκρίνοντας τον μάλιστα με έναν σκύλο, τονίζοντας ότι οι κόκκινοι θέλει να πρεσάρουν ψηλά.

«Την περασμένη χρονιά, η μεγάλη δύναμη μας δύναμη ήταν ότι πρεσάραμε ψηλά και δεν αφήναμε τον αντίπαλο να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι σαν έναν σκύλο. Αν δεν του δίνει το αγαπημένο του παιχνίδι και το πετάς αλλού θα σκεφτεί ότι δεν το θέλει αυτό και ότι θέλω εκείνο. Θέλω να παίζω πρεσάροντας ψηλά.

Έτσι λοιπόν αρχίζεις και εξελίσσεσαι, βήμα-βήμα, κάνοντας διαφορετικά πράγματα. Τώρα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στον πρέσινγκ του κέντρου. Οι μέσοι μας δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στη Χάντερσφιλντ. Το πρόβλημα μας ήταν όταν είχαμε την μπάλα, ότι μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα», ανέφερε ο Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ