Άρσεναλ – Λέστερ 3-1

Άρσεναλ – Λέστερ 3-1

Η Άρσεναλ συνέχισε την πολύ καλή φετινή της πορεία, επικρατώντας; της Λέστερ με 3-1, με τον Μεσούτ Οζίλ να κάνει πράματα και θάματα εντός αγωνιστικού χώρου.

Η Άρσεναλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας αυτή τη φορά της Λέστερ με 3-1 στο Έμιρεϊτς. Ο Μεσούτ Οζίλ «πέταγε» στο γρασίδι και σε μία εμφάνιση ονειρεμένη αφού πρώτα ισοφάρισε στο 45′, μοίρασε δύο ασίστ στον Ομπαμεγιάνγκ για την δέκατη συνεχόμενη νίκη των «κανονιέρηδων» σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να «πιάνουν από λαιμό» την Άρσεναλ και να την κάνουν πραγματικά ό,τι θέλουν. Μετά από ένα 20λεπτο φωτιά της Λέστερ που χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι. Αυτό που δεν κατάφερε όμως στο διάστημα που υπερείχε το πέτυχε στο 31ο λεπτό με αυτογκόλ του Έκτορ Μπεγερίν. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να αντιδράσουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Οζίλ να σκοράρει στο 45′ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν απόδοση και κυριάρχησαν εντός αγωνιστικού χώρου. Το γκολ φαινόταν να έρχεται και ήρθε στο 63′ με τον Ομπαμεγιάνγκ να ολοκληρώνει μια πανέμορφη ομαδική προσπάθεια. Το ίδιο συνέβη και 3 λεπτά αργότερα με τον Γάλλο επιθετικό να σκοράρει μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και ασίστ του κορυφαίου Οζίλ.

Με τη νίκη αυτή η Άρσεναλ έφτασε του 21 βαθμούς, δύο πίσω από τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Άρσεναλ: Λένο, Μπεγιερίν, Λιχτστάινερ (61′ Ομπαμεγιάνγκ), Χόλντινγκ, Μουστάφι, Μεχιταριάν (61′ Γκεντουζί), Οζίλ (80′ Ράμζεϊ), Τορέιρα, Ιβόμπι, Τζάκα, Λακαζέτ

Λέστερ: Σμάιχελ, Τσίλγουελ, Έβανς, Περέιρα (69′ Γκεζάλ), Μαγκουάιρ, Μάντισον (75′ Οκαζάκι), Αμαρτέι, Μεντί, Ντιντί, Ιχεανάτσο (61′ Ολμπράιτον), Βάρντι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ